vineri, 2 ianuarie 2009

Cum il ataca Mourinho pe C.Ronaldo: "Nu e cel mai bun din lume, e norocos ca e la Manchester!"

Cum il ataca Mourinho pe C.Ronaldo: "Nu e cel mai bun din lume, e norocos ca e la Manchester!"

Nu suntem cei mai invidiosi oameni din lume. Portughezii ne intrec - Cristiano Ronaldo e doar un smecher care da goluri si are noroc ca joaca la o echipa serioasa ca Manchester - este atacul lansat de Mourinho la ultima muscatura a anului 2008.

Ultimul Mourinho din 2008 s-a imbracat elegant pentru o intilnire cu diva Simona Ventura si a muscat din nou - Cristiano Ronaldo e un oportunist - s-a lipit de Balonul de aur, desi nu e cel mai bun din lume. Messi e favoritul lui Mourinho care il felicita de ochii lumi pe conationalul sau, Ronaldo - poate intr-o zi il va conduce la nationala.

"C. Ronaldo e un jucator bun , cu siguranta nu e cel mai bun din lume. Dar a meritat, pentru ca e greu sa cistigi Balonul de aur daca nu ai performanta cu echipa. El a castigat cu Manchester United Liga, titlul si a marcat multe goluri."

Jose Mourinho are 6 luni in Italia si cele mai tari scandaluri din ultimii 3 ani. Starul de pe banca lui Inter le-a explicat italienilor de ce ii iubeste pe fotbalistii seriosi - doar ei cistiga puncte, restul sunt doar showmani: "Un fotbalist joaca asa cum se antreneaza. Asta e filozofia mea"

Mourinho n-a mai intrebat de Radoi si anunta ca primul transfer al Interului in noul an va fi englezul Owen - Balonul de Aur din 2001.

Niciun comentariu: