joi, 18 decembrie 2008

BETS


Cum castigati bani fara nici un risc?

Simplu. Diferitele agentii de pariuri ofera bonusuri in bani pentru cei ce pariaza pentru prima data la ei in speranta de a invinge concurenta si de a atrage cat mai multi pariori. Desi sunt impuse uneori anumite conditii, cu ajutorul sfaturilor noastre puteti castiga aceste bonusuri de la toate casele de pariuri fara a pierde nimic iar apoi sa va retrageti banii obtinand un profit de aproape 100%. Cu alte cuvinte banii investiti se vor dubla.



Cititi cu atentie urmatorul exemplu ipotetic si veti intelege


Luam doua agentii de pariuri, A si B. Oferta acestora este asemanatoare: un pariu gratuit de pana la 20$ celor ce joaca pentru prima data. Ce inseamna asta: daca depuneti pentru prima data la agentia respectiva 20$ si pariati pe un singur eveniment 20$ dupa aceea indiferent de rezultatul pariului veti primi cadou inca un pariu gratuit in valoare de 20$.



Cum procedati?

Depuneti simultan la agentia A si B cate 20$. Alegeti de exemplu un meci de tenis echilibrat, cu cota de 1.9 si pentru rezultatul 1 si pentru rezultatul 2. Veti paria atunci 20$ pronostic 1 la agentia A si 20$ pronostic 2 la agentia B. Automat la o casa de pariuri veti pierde iar la alta veti castiga dar la ambele veti primi cadou 20$. La final veti avea la o agentie 20$ iar la celalata aproape 60$ (40 castigarea pariului + 20 bonusul oferit). In total veti avea aproximativ 80$ cu numai 40 investiti. In concluzie, castigati fara sa riscati absolut nimic. Continuati procedeul cautand alt meci de tenis pentru a ajunge intr-un final sa nu mai aveti nici un ban la una din agentiile de pariuri dar aproape 80$ la cealalta. Scoate la final banii castigati si repetata procedeul la alte agentii de pariuri ce ofera bonus-uri. Un lucru foarte impotant de retinut este ca puteti sa va dublati banii pariind si la meciurile de fotbal cu conditia sa aplicati aceasta metoda simultan la trei case de pariuri diferite.

Niciun comentariu: