marți, 23 decembrie 2008

De ce n-a venit Protasov? Nevasta nu l-a lasat in Romania!

De ce n-a venit Protasov? Nevasta nu l-a lasat in Romania!

Oleg Protasov a fost la un pas sa ajunga la CFR Cluj in aceasta iarna, dupa ce Muresan se hotarase sa renunte la Trombetta, insa ucrainianul s-a razgandit subit datorita sotiei.

Dupa ce a pierdut cateva meciuri importante pentru lupta pentru titlu, Trombetta a fost sfatuit sa isi faca bagajele de la Cluj. Muresan a fost cateva zile la Atena, acolo unde a negociat cu fostul antrenor al Stelei, Oleg Protasov. Ucrainianul era liber de contract dupa despartirea de Dnepr si declara ca este dispus sa se intoarca in Romania. El a antrenat pe Steaua in sezonul in care echipa a ajuns in semifinalele Cupei Uefa iar suporterii ros-albastri il regreta si acum.

Conform ziarului Click, Protasov ar fi dorit sa revina in Romania, la CFR Cluj, echipa campioana si cu sanse mari de a se califica la anul in Liga Campionilor, insa sotia nu l-a lasat. Ea si-a dorit ca antrenorul sa fie cat mai aproape de copii, Nikita - in varsta de 12 ani si Ilya, 8 ani, si l-a rugat pe acesta sa incerce sa isi gaseasca un angajament in Grecia, tara in care cei doi s-au stabilit.

In cele din urma Iuliu Muresan a anuntat ca Italianul Trombetta va ramane la echipa in proportie de 95%

Niciun comentariu: