sâmbătă, 27 decembrie 2008

Lucarelli sau Rodionov: Care e in stare sa scoata Steaua din seria neagra?


Steaua a pus ochii pe doi atacanti de Liga Campionilor: Cristiano Lucarelli facea furori acum un an cu Sahtior in Champions League, iar Vitali Rodionov a speriat cu Bate Borisov Juventus si Real Madrid in grupe anul acesta.

Atacantul lui Bate Borisov, Rodionov are 25 de ani si a jucat 10 meciuri in acest sezon de Champions League, a marcat un gol si a fost intre cei mai buni jucatori ai lui Bate cu Juventus si Real Madrid in grupele Ligii Campionilor.

"Rodionov e cel mai bun jucator al lui Bate. Cu putina disciplina si mai mult noroc ar fi un atacant de top" a scris La Stampa dupa Bate - Juventus 2-2, una dintre marile surprize din Champions League.

Steaua vrea sa dea lovitura cu un atacantul Parmei, Cristiano Lucarelli care, la 33 de ani, a avut un debut de sezon remarcabil in Serie A. In sezonul 2007-2008, Lucarelli a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei lui Mircea Lucescu, Sahtior atat in Champions League cat si in campionat. Daca Lucarelli va accepta sa mai joace pentru o echipa din Est, Gigi Becali nu trebuie sa se ingrijoreze din cauza banilor: este memorabil gestul atacantului italian care a renuntat la oferte de milioane de euro ca sa joace pentru orasul natal, Livorno: "Cu un million de euro, altul si-ar fi cumparat un yacht sau un Ferrari, eu mi-am cumparat tricoul lui Livorno”

Niciun comentariu: